Kundeudtalelser – Server hosting

 

“Abakomp har været den mest professionelle og servicemindede hosting løsning jeg er stødt på – det kan siges kort og præcist, de kender ikke til problemer men løsninger og leverer en personlig service, mange virksomheder kunne lære meget af. Derfor kan jeg varmt anbefale Abakomp.”
Nykredit – Digitale Kanaler
Kamran Jamshidi

 

” Super service – Bedste support. Abakomp har uden tvivl den bedste support man som kunde kan ønske sig. Hvad enten det er telefonisk eller via chat support funktionen. Abakomps kompetente teknikere løser problemer du ikke selv kunne løse, hurtigt og effektivt, og altid med statusopdateringer enten telefonisk eller via mail. Jeg har aldrig oplevet bedre service”
Frants Timmerman
Rabotnik

 

God service, problemer bliver løst til tiden. Vi har et godt, venligt og uformelt samspil med medarbejderne. ABAKOMP holder hvad de lover. Jeg kan klart anbefale ABAKOMP som leverandør.
Norm-Teknik A/S
Direktør / Produktion
Henrik Paaske Bøttzau

 

God service, der er altid nogen der taget telefonen når man ringer og de er gode til at følge op og vende tilbage hvis de har lovet det, og det er noget jeg som kunde sætter stor pris på, da det ikke er alle steder det opleves.
SOSU Aabenraa
Dorte Kofod Christoffersen

 

Vi har i den korte tid vi har været kunde hos ABAKOMP oplevet en meget god support. Den har været ud over det sædvanlige og strakte sig også i områder der ikke direkte havde med ABAKOMP at gøre. Supporten har været hurtigt, præcis og hvis det varede længere, blev vi hele tiden opdateret over fremskridtene. Vi kan kun anbefale ABAKOMP som server leverandør.
Silkeborg Automatik A/S
Lars Dolmer

 

Vi kom til ABAKOMP efter vi har haft problemer med vores daværende webhotel leverandør. Vores erfaringer med ABAKOMP var meget gode, de løste vores problemer og gav os en række nye muligheder til vores hjemmeside. Vi har fået flere muligheder til meget lavere pris. Vi har fået en god og hurtig personlig service og kan til enhver tid henvende os med spørgsmål og problemstillinger til de løsninger ABAKOMP leverer.
Ebeltoft/Mols Turistbureau
Lene Berger

 

ABAKOMP er ikke de billigste på markedet, men det opvejer, den sublime service man får. ABAKOMP er altid klar til at hjælpe hvis man står i en presset sitiuation, det gør ens liv som webdesigner en del nemmere. Der er altid nogen på arbejde. ABAKOMP har desuden en særlig god og stabil linie og det højeste sikkerhedsniveau.
Design Fokus
Direktør Frank Jensen

 

Jeg kan kun give ABAKOMP mine varmeste anbefalinger, supporten har været hurtigt og venligt også på områder der ikke imiddelbart havde med ABAKOMPs ydelser at gøre og det hele uden nogensinde at få en regning. Jeg har ikke haft problemer der ikke er blevet løst på en hurtig og venlig måde. Det bliver vanskelig at yde en bedre service end den jeg har fået indtil nu.
Bang Heatexchange ApS
Direktør Ingolf Bang

 

I mit samarbejde med Abakomp som foreløbigt har været 3 projekter, har vi ikke blot fået, hvad vi havde ønsket. Det gode i samarbejdet med Abakomp har, udover deres faglige kompetance, været at vi hver gang har fået det “lille ekstra”, der gør at man som køber kun kan være tilfreds. Samtidig er det en leverandør jeg tør stole på selv når deadlines er meget korte. Jeg kan kun medgive Abakomp de allerbedste anbefalinger som Internet og serviceleverandør.
Best Buy Toys A/S
Jimmi Andersen
Marketing manager

 

Vi er særdeles tilfredse med Abakomp som samarbejdspartner.
Det er vores helt klare opfattelse at Abakomps medarbejdere ser muligheder frem for begrænsninger, og løser kundens problem gennem innovativ og kreativ tankegang.
Vi føler som kunde, at vi hver gang vi henvender os vores faste kontaktperson hos Abakomp, bliver mødt med venlighed og engagement, hvorigennem vi til vores store tilfredshed, føres til hurtige, effektive og prisbevidste løsninger for vores medarbejdere og kunder..

Maria Masi
IT- ansvarlig

Wolf Danmark ApS

Vi har vor hjemmesider hostet hos Abakomp og har siden første dag følt Abakomp som en samarbejdspartner, idet Abakomp har vist en fantastisk service.
– spørgsmål er blevet besvaret i forståeligt sprog – problemer er blevet løst omgående – eventuelle forbedringer er blevet oplyst. Vi er ikke i tvivl om at vi har valgt de rigtige til denne opgave.
Niels Bo Nielsen
Dansk Niels Bo

Flere kundeudtalelser kan ses på Trustpilot, Google reviews og vores facebook side.